Napelem, napkollektor telepítés

Telepítést a helyszíni felmérésünk előzi meg. A helyszíni felmérés során megállapítjuk az épület pontos tájolását, elhelyezkedését, a telepítési hely paramétereit (tető/talajfelszín mérete, egyéb telepítési elvárásoknak megfelel-e), meghatározzuk, hogy az adott telepítési helyen milyen elemekre lesz szükség. Ezek elsősorban a tetőtartók, az elektromos vezetékek, elektromos kisegítő eszközök (túlfeszültség védő, stb.). Ritkább esetben megfelelő pár fénykép a tetőről.

Hőszivattyú, kondenzációs kazán ( kazánok teljes választéka) UNICAL típus.

napelem, napkollektor telepítés

Az ipari és lakossági fűtési szegmens egyik kiemelkedő szereplőjeként, az Unical elsősorban a magas minőségével tud több évtizede kitűnni. A korszakalkotó technológiai megoldásai sok esetben előzi meg a piaci résztvevők sztenderdjeit. A folyamatos vevői visszajelzésekre épített kutatás-fejlesztési részleg  a valós, gyakorlati vevői igények alapján tervezi a jövő modelljeit.

IPARI KAZÁNOK: Az Unical egészen 15 000 kW teljesítményig gyárt ipari fűtőkészülékeket, amik komoly mérnöki teljesítmény és büszkén valljuk, hogy ez az egyik legnagyobbb kínálat ebben a szegmensben.

LAKOSSÁGI GÁZKÉSZÜLÉKEK: Háztartások részére az Unical teljes szortimentet biztosít 18-35 kW-ig a fali kondenzációs gázkészülék kínálatával.