Tetőtér szigetelés

Tetőtér szigetelése CLIMATIZER PLUSZ cellulóz szigetelőanyaggal, mely a legnagyobb szigetelést biztosítja. A hőszigetelés szó említésekor rögtön a hideg elleni védelem jut az eszünkbe. Az épületeknek azonban nemcsak a téli hónapokban kell biztosítaniuk a kellemes klímát, hanem ugyanolyan fontos a védelem a nyári hőség ellen is. Ilyenkor mutatkozik meg a Climatizer Plus magas hőkapacitásból származó előnye, amely elősegíti, hogy a felmelegedés nagy késleltetéssel jelenjen meg a belső térben. A Climatizer Plus szigetelőanyaggal az energiahatékonyság és a költségcsökkentés szellemében időt, pénzt, energiát takaríthatunk meg, és egész évben kellemes hőérzetet alakíthatunk ki.

tetőtér szigetelés

Bontás nélkül, olcsón!

Szerkezeti bontás nélkül, egyszerűen, olcsón kivitelezhető utólag is. A Climatizer Plus tökéletes megoldás tető, födé, valamint üreges falak közötti szigetelések esetén, legyen ez régi, utólag szigetelendő, vagy új építésű ház Az egyszerű, gyors megoldás mellett fontos szerepet játszik az utólagos szigetelés esetén, hogy nem jár bontással, vagy csak minimális helyreállítás szükséges, köszönhetően a befújásos technológiának.

Miért előnyös a Climatizer Plus?

  • Befújásos technológia, mely révén a szigetelés hézagmentesen kivitelezhető
  • 20 év gyári garancia a szigetelőanyagra
  • 5 év garancia a kivitelezésre
  • Gyorsan, tisztán elvégezhető a szigetelés, a tetőtérbe csak a befújó csövet visszük fel. A Climatizer Plus-t az adagológép juttatja fel
  • Ellenáll a penésznek, rágcsálóknak, gátolja az esetleges tűz terjedését (tanúsítványok a weboldalunkon!)
  • Környezetbarát termék
  • Rendkívül jó ár-érték arány

Az alkalmazott befújásos technológia lehetővé teszi a födém, a tetőtér és üreges falak közötti hő- és hangszigetelést, legyen szó régebbi építésű családi házról, vagy újonnan épülő otthonáról. Szigetelési kivitelezéseinket a technológiának köszönhetően jó áron, gyorsan, minimális bontással végezzük.

Tűzvédelem!

A házak szigetelésénél fontos megemlíteni a tűzvédelmet. A Climatizer Plus szigetelést úgy alakították ki – nem mérgező tűzgátló és tűzálló összetevők hozzáadásával – hogy otthona, épülete biztonságban legyen. Teszteken kimutatták, hogy ez az anyag lassítja a tűz terjedését, veszélyes gőzök kibocsátása nélkül segít korlátozni a teljes kárt. Így elmondhatjuk, hogy ez a cellulóz szigetelés az egyik legtűzbiztosabb nem speciális szigetelőanyag a piacon.

tűzvédelem

Energiatakarékosság Környezetvédelem

A Climatizer Plus szigetelés elősegíti az energiatakarékosságot és csökkenti az energiaköltségeket. Hatékonyan szigetel, megakadályozva az energiaveszteséget okozó légáramlást és hőáramlást. Azon felül, hogy környezetbarát és kiváló hőszigetelő, a hang és zaj ellen is védelmet nyújt.

Kanadában igazán tudják, mi kell a hideg ellen!

A Climatizer Plus cellulóz hőszigetelő anyag gyártását 1977-ben kezdték meg, Kanadában. Az észak-amerikai kontinensen gyorsan kedvelt hőszigetelő anyaggá vált. Egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a minél hatékonyabb, környezetbarát és gazdaságosabb szigetelés elérésére. Mindenki számára a legfontosabb az energiamegtakarítás, a költséghatékonyság. A Climatizer Plus szigetelést újrahasznosított papír ledarálásával nyerik, melyet tűz, penész és rágcsáló elleni védelemmel látnak el. Az így előállított szigetelőanyag megfelel a mindenkori tűzvédelmi előírásoknak, és emellett megőrzi a természetes szigetelés jótékony hatását.

A szigetelőanyagra a gyártó 20 év gyártói garanciát vállal.