Vízszigetelés nanotechnológiával

Oxydtron technológia

Épületek vízszigetelésére a nanotechnológiával elkészült OXYDTRON felhasználását alkalmazzuk, vizes pincék szigetelésére. Oxydtron hatásmechanizmusa a cement kötésekor lejátszódó kémiai folyamatok változásán alapul, amit fizikai szinten (elemi szinten) vizsgáltunk, és azt tapasztaltuk, hogy a víz nem ad elég energiát az elemi egyensúly közeli állapot eléréséhez (akár 100%-os mikrokristály-szerkezet). Ezt a hiányzó energiát pótoljuk az Oxydtron ásványi adalékszerekkel, amelyek a mikrokristályok mennyiségi növekedését eredményezik. Az Oxydtron összetevői víz jelenlétében hatnak a régi beton és más porózus szerkezetű, az építőiparban használatos ásványi építőanyagok szerkezetére is, és ott másodlagos kristályosodási folyamatokat indítanak el. A másodlagos kristályosodás eredményeként új, oldhatatlan vagy nehezen oldható mikrokristályok jönnek létre, amik kitöltik a kapillárisokat, makrópórusokat és makrórepedéseket. A betonban és építési szerkezetekben jelenlévő sók és víz az Oxydtron hatására nem oldható, szilárd kristályos anyaggá válik. A folyamat végén a pórusok átmérője tíz a mínusz hetediken mm alá süllyed, és megváltozik a beton szerkezete és energetikája. Az energetikai átalakulásban a víz szerepét részben az Oxydtron magas energiája veszi át. A vizesedés örökre megszűnik.

vízszigetelés

OsmoDry technológia

Az OsmoDry® megszabadítja Önt a nedvességtől és a penésztől. Nem igényel építészeti beavatkozást és 60 %-al olcsóbb megoldást jelent, mint a falazat átvágása.

  • Az OsmoDry®, a vízmentesítés osmo technologiáját használja a falazat behatolásmentes és elektródamentes kiszárítására
  • Nem szükséges lyukakat fúrni a rendszer összetett elemeinek az elhelyezéséhez, ahogy a falazat átvágása sem
  • Az OsmoDry® rendszer az összes faltípusnál felhasználásra kerül és megfelelő a családi házakhoz, lakóépületekhez, hétvégi házakhoz, iskolákhoz, templomokhoz és hasonlók
  • Az osmo technológia fizikális folyamata az emberi egészségre teljesen ártalmatlan és a használat ideje alatt szabadon mozoghat az objektumban

60 %-al olcsóbb mint a fal átvágása

Összehasonlítva a fal átvágásának a módszerével az OsmoDry® rendszer felhasználása átlagosan 60 %-al olcsóbb

Aktív osmo technológia

Az OsmoDry® berendezés, aktív osmo technológiát használ. Nem szükséges semmilyen építészeti beavatkozás, valamint nem áll fenn a burkolatok, csempék és hasonlók törési veszélye.

Kizárólag a nedvesség helyreállítása után fizet

Az ügyfeleink számára lehetővé tesszük a berendezés próbatelepítését. Ennek köszönhetően, az ügyfél kizárólag a nedvesség előre megállapodott csökkenése után fizet.

A módszer megfelelőségének az ingyenes megítélése

A telepítés előtt, ingyenesen meglátogatja Önt a társaságunk technikusa, aki megállapítja az OsmoDry® megfelelőségét az Ön ingatlanja számára. Az adott látogatás nem jár semmilyen kötelezettségekkel, azaz nem vásárol és nem is ír alá semmit.